14:35 | lördag, mars 17, 2018

EVERYDAY

Fina Ebba visade upp denna på social medier och jag kunde inte  bara scrolla förbi utan efter några klicka och ord så var den påväg till min brevlåda. För någon vecka sedan hämtade jag ut den och nu är det dags att hitta en ram. Ser fram emot dagen då hemmet är inrett å skapat av ens vänner.

Förra veckan levde jag min första s.k ”lediga” helg men som bara mer planerad tack vare spontanitet. Hemmafest med födelsedagsfirande som sen avslutades med utgång. Välkomnande värme, svett och dans blev mina kompisar resterande del av kvällen.

För ett tag sen var jag med i ett projekt som ska startas upp. Tänkte berätta mer om det sen i ett inlägg och se om jag fått bilderna eller ej. Imorgon är det söndag och jag ska tillbaka till gymmet en sista gång. Huruvida dagen sedan avslutas är oklart men låt oss säga att en helg är för kort.

 

 

 

 Kommentera

- Website by Kashma Izat -