19:11 | torsdag, november 02, 2017

recap


Juni gav mig de allra sista av allt. Födelsedagsfirande, kompisgäng och utgång på slaktis.

 

Sen blev det heejdå storstaden och hej landet å kollolivet. Nästan två månader spenderades på ett och samma ställe. Knappt någon kontakt med omvärlden men så närvarande i det som hände. Tiden gick snabbt och vips stod jag och Moa på Veronica Maggios konsert och vardagen kom tillbaka igen.
September då- Lätt den BÄSTA månaden. Kvinna för kvinna utställningen ägde rum (tyvärr var jag bortrest så kunde inte vara närvarande) och fylldes med en lokal för att inspirera och motivera. Malmö blev debut och top trion blev förenade. Sjukt att man för ett (snart två år sedan) år sedan bodde ihop och var en del av varandras vardag konstant.  Och sen kom KROATIEN! Vart börjar man? Bilderna? Upplevelsen? Hursomhelst, hade bästa reskompisen, skrattade så tårarna sprutade men främst skapades minnen. Nästa år blir det en ny destination.


 

 

Oktober då – som tog slut igår?! Vi firade 30år fyllda i typ evigheter men det uppskattades. Temafest , mat, dans och skönt umgänge. Antalet konserter  i rad var ju ett skämt John Legend, Jacob Banks och NICO AND VINZ (dröm – lätt min favorit duo). Kan varje låt som de har gjort och om några enstaka timmar släpps en ny EP – hur nice?! Kan fortfarande leva på att den konserten blev en stor favorit och jag är såå nöjd #fangirl! Håret förändrades , sminket utökades och jag åkte hem för att slappna av.

– Nu har jag haft feber och halsfluss hela veckan så rastlösheten börjar ta in lite för mycket. Imorgon är det fredag och låt oss hoppas att jag kan ta tåget hem –Kommentera

- Website by Kashma Izat -