12:22 | lördag, juli 01, 2017

THRU MA PHONE

En vecka senare och det här är slutresultatet. Förra veckan drog vi till Göteborg å klockan 05.30 på morgonen dejtade jag kudden efter att ha kört ner till min favoritstad. På lördagen började dagen med Liseberg vilket alltid är en tradition som måste genomföras. Efteråt blev de hemfärd för sista fix och tagga till för utgång vilket blev min första i Göteborg (då varje gång blivit inställd). 05.30 blev återigen till rutin och sovmorgon var så otroligt skönt på söndagen.

Dagen efter samlade vi energi för både Coldplay och hemresa efter konsert. Kan vi notera att Coldplay är en av de bästa live banden som jag har sett. SÅ GRYMMA! Längtar tills de kommer nästa gång igen.

Att måndagen sedan blev ett skämt var inget att skoja om. 1.5h timmes sömn resulterades i årets segaste jobbdag som avslutades med sömn 19.00 på kvällen haha. Nöjd var dock bara förnamnet.

Älskar smink now a days och upptäcka nya saker. Testade en ny sminkning och vågade mig på röda läppar (vilket jag är lite obekväm med). Vill försöka fota av de med en bättre skärpa i framtiden.
Gårdagen resulterade i min sista utgång i Stockholm på sex veckor. Nästa vecka åker jag och då blir det hejdå till allt som har med den världen att göra. Ser typ faktiskt fram emot att få bara slappa men samtidigt leva intensivt.
Nu blir det festivalhäng på hemmaplanen men först flätfix. bara sisådär 4timmar kvar.
– K Ä M P A liksom!Kommentera

- Website by Kashma Izat -