16:12 | lördag, maj 13, 2017

bibelpodden

Sommaren som jag skulle börja andra året på gymnasiet hade jag precis upptäckt en kalfläck i mitt bakhuvud.  Redan där och då visste jag vad som väntade mig och att det skulle bli kämpigt. Just då hade mitt komplex kring mitt hår släppt och jag vågade ha mitt naturliga. Så om Gud nu var kärlek – varför kom de nu?

Alopeci blev något som jag skämdes extremt mycket över och de värsta som fanns var att prata om det. Men tänk var nice de kan bli när man bara knäppte händerna och litade på Gud.
För någon månad sen träffade jag fantastiska Irena och Hemen som är pastorer och grundare av bibelpodden.  I deras podcast pratas de om allt de viktiga som man undrat över och som man kämpar med. Det har varit olika ämnen som de valt att inrikta sig inom och skulle rekommendera att lyssna på dem. I veckans avsnitt berättar jag om min alopeci och hur de påverkade mig i min vardag, modellandet, Gudsrelation, känslor och etc. Gå in i poddar och sök på bibelpodden och lyssna på de senaste #temaberättelser.  Eller klicka här och du kommer till alla deras avsnitt som de hittills har släppt eller varför inte bara kolla runt på deras hemsida.
De är verkligen grymma och sjukt inspirerande!Foton tagna av: Bibelpodden

 Kommentera

- Website by Kashma Izat -